Galerie foto / Două persoane imobilizate la pat, arse într-un incendiu, la Medgidia

426
1

Articole de la același autor

Incendiu la un apartament situat pe strada Podgoriilor, nr. 6, din Medgidia. În locuință se afla o femeie imobilizată la pat, iar la fața locului au intervenit mai multe autospeciale de pompieri ale ISU "Dobrogea". 


Femeia, în vârstă de aproximativ 50 de ani, a fost salvată, însă a suferit câteva arsuri. Toți locatarii se autoevacuaseră până la ajungerea salvatorilor. De asemenea, la fața locului intervine elicopterul SMURD pentru a prelua victima, aflată în stare inconștientă cu arsuri la nivelul corpului și mâinilor. De asemenea, o altă persoană a fost salvată dintr-un apartament situat la etajul 1, tot imobilizată la pat. Incendiul a fost lichidat de pompieri.



Comentează știrea

costy
30 octombrie 2017
operator pc

Succesul este rezultatul atitudinilor, iar atitudinile nu sunt altceva decât deprinderi de gândire. O asemenea deprindere nu este un instinct, ci o reacție provocată prin repetare. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea "Născut pentru succes". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: pacurarucostica1963@gmail com

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0671 secunde