Galerie foto / Cum a fost ridicată de acasă judecătoarea Terceanu de poliție

422

Articole recomandate

Magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție au condamnat-o, marți, pe fosta judecătoare Geanina Terceanu, actualmente Teodorovici, la 7 ani de închisoare pentru luare de mită, aceasta fiind acuzată că ar fi luat în tranșe 220.000 de euro de la frații Becali și Cristian Borcea pentru a-i achita în prima fază în dosarul Transferurilor. 


Marți seară, în jurul 18.40, judecătoarea Geanina Terceanu a fost ridicată de acasă de polițiști. Ea nu s-a prezentat la sediul poliției, de aceea au venit chiar autoritățile s-o ridice, transmite realitatea.net. 


Altfel, Instanța supremă l-a condamnat pe Victor Becali la 5 ani și 8 luni de închisoare, acesta urmând să se întoarcă în închisoare, în condițiile în care, practic, eliberarea condiționată dispusă în dosarul Transferurilor i-a fost revocată.


Și fratele său, Ioan Becali, se va întoarce la penitenciar după ce magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție i-au respins apelul, aceasta rămânând cu pedeapsa inițială de trei ani de închisoare. Și în cazul acestuia, a fost revocată practic eliberarea condiționată dispusă în dosarul Transferurilor. Cristi Borcea a fost achitat în acest caz.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8848 secunde