GALERIE FOTO / CONSTANȚA CELEBREAZĂ ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI! MII DE OAMENI SUNT PREZENȚI LA EVENIMENT

741
2

Articole recomandate

Ziua Națională a României reprezintă un moment de sărbătoare, dar și de cinstire a eroilor, care s-au jertfit pentru a lăsa urmașilor lor țara pe care avem datoria de a o iubi și de a o apăra, chiar și cu prețul vieții. 




Aproximativ 1.000 de marinari militari desfășoară, vineri, 1 Decembrie, o serie de activități militare și religioase, atât în capitala țării, cât și la malul Mării Negre și în orașele dunărene.






În Constanța, la activitățile militare și religioase vor participa peste 150 de marinari militari, alături de aproximativ 400 de militari ai Armatei Române. Publicului constănțean i se vor prezenta în jur de 60 de mijloace de luptă și intervenție din cadrul Ministerului Apărării Naționale și Ministerului Afacerilor Interne. 





Cu ocazia Zilei Naționale, Drapelul Național va fi arborat în toate instituțiile militare din țară, iar la bordul navelor maritime și fluviale se va ridica Marele Pavoaz. Militarii aflați în misiune în teatrele de operații vor desfășura ceremonii militare și activități specifice, cu același prilej. 

































Comentează știrea

Liviu Burebista
1 decembrie 2017
Sa ne bucuram

La Multi Ani Romania! La Multi Ani Romani, oriunde va aflati. Sa ne cinstim trecutul , sa ne cinstim inaintasii.

Ii
1 decembrie 2017
1 decembrie

Este cumva ziua celor care ies la pensie la 45 de ani cu pensii speciale sau este ziua tuturor românilor , acelor care muncesc zi lumina pe salarii de mizerie și-și plătesc taxele să funcționeze acest aparat birocratic numit stat ?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5108 secunde