Galerie FOTO. Cei mai buni fotbaliști din Poliția Constanța au fost premiați

602

Articole de la același autor

În perioada 9 - 25 martie, polițiștii constănțeni s-au întrecut în cadrul unui campionat de fotbal. Biroul Teritorial Constanța al Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual a organizat un campionat de fotbal în sală, cu ocazia Zilei Poliției Române. Campionatul a început cu 16 echipe, formate exclusiv din polițiști, finala mare și finala mică având loc, miercuri, 25 martie, la Sala Sporturilor Constanța.

În urma rezultatelor obținute, podiumul a fost ocupat astfel: pe primul loc s-a situat echipa Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate, pe locul secund echipa formată din polițiști de la Secția 3 Rurală Mangalia și Poliția municipiului Mangalia, bronzul a revenit echipei Biroului de Investigații Criminale, iar locul patru Serviciului de Investigare a Criminalității Economice.


De asemenea, au fost premiați și cei mai buni polițiști - fotbaliști: cel mai bun portar a fost desemnat Eduard Iordache, de la Secția 5 Poliție, cel mai bun fundaș Marius Mogoș, de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, cel mai tehnic jucător Ionuț Măgureanu, de la Poliția Transporturi Constanța, iar golgheter-ul ediției 2015 a campionatului a fost desemnat George Florescu, din echipa Secției 3 Rurală Mangalia, cu un număr de 16 goluri.


"Biroul Teritorial Constanța al SNPPC mulțumește pentru sprijinul acordat la buna organizare și desfășurare a acestui campionat Serviciului Medical Județean Constanța, din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Direcției Județene de Sport și Tineret Constanța, Universității Maritime Constanța, Comisiei Județene de Arbitri și Decathlon-ului Constanța", a precizat Vasile Zelca, președintele SNPPC Constanța. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 25 Martie 2015
Stire din Eveniment : JAF DE MII DE LEI, ÎN CONSTANȚA
Pagina a fost generata in 0.6733 secunde