GALERIE FOTO / Ambulanță acroșată în trafic, la Constanța. Șoferul vitezoman a fugit

343

Articole de la același autor

În cursul nopții trecute, o ambulanță aflată în misiune a fost acroșată în trafic de un autovehicul scăpat de sub control de șofer.


Din fericire, impactul a fost destul de ușor și nu au fost victime.


În timp ce o ambulanța tip B2 se deplasa circulând regulamentar într-o misiune secundară prin care transfera un pacient de la Spitalul Judetean Constanța către Spitalul de Pneumoftiziologie Agigea, pe Șoseaua Mangaliei în zona Doraly a fost acroșată de către un autoturism care circula cu viteză excesivă din sens opus și al cărui șofer pierzând controlul asupra volanului a pătruns pe contrasens unde a avut loc impactul. De menționat este faptul că șoferul autoturismului a fugit de la locul accidentului și că din fericire nu s-au înregistrat victime, ci doar pagube materiale. Imediat după incident ambulanța și-a continuat drumul spre spital unde a predat în bune condiții pacientul pe care-l transporta.


Deocamdată, reprezentanții Politiei Rutiere nu s-au sesizat.


"A fost un accident rutier soldat doar cu pagube materiale. Persoanele, conform legii, au la dispozitie 24 h pentru a se prezenta la Biroul Tamponări", precizează reprezentanții IPJ Constanța.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4426 secunde