GALERIE FOTO / ALERTĂ LA CONSTANȚA! Un tren cu vagoane tip cisternă A DERAIAT PE UN POD FEROVIAR

2703

Articole de la același autor

UPDATE: "CFR SA informează că în jurul orei 12.05, 2 vagoane din compunerea unui tren de marfă, care aparține operatorului privat TEHNOTRANS, au deraiat la intrare în stația Constanta Mărfuri, stație aflată pe secția neinteroperabila Palas - Cap Midia, care este administrată de gestionarul privat de infrastructură GFR. Mentionam faptul ca pe sectia Palas - Cap Midia nu circula trenuri de calatori. De asemenea, facem precizarea că CFR SA, administratorul infrastructurii feroviare publice, va asigura suportul tehnic necesar operațiunilor de intervenție, cu utilaj de mare tonaj pentru ridicarea și repunerea pe sina a celor două vagoane. Vagoanele deraiate erau goale," a declarat Oana Branzan, purtător de cuvânt CFR SA. 


UPDATE: Potrivit ISU Dobrogea, vagoanele cisternă ar fi goale. La fața locului a ajuns și o autospecială de stingere care asigură măsuri de prevenire și stingere în cazul unui eventual incendiu.  


UPDATE: Potrivit Serviciului Județean de Ambulanță, nu s-au înregistrat victime în urma incidentului.


 Un tren cu vagoane tip cisternă a deraiat, în urmă cu puțin timp, pe podul feroviar de pe bulevardul I.C. Brătianu. Potrivit martorilor, cisternele sunt încărcate cu GPL iar în zonă este pericol de explozie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8844 secunde