GALERIE FOTO / ACCIDENT RUTIER GRAV în Constanța. Trei minori au fost răniți

131091

Articole de la același autor

La data de 21 septembrie a.c., ora 23.20, un tânăr, în vârstă de 17 ani, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul, a condus un autoturism pe DC 42, în afara localității Coșlugea, judetul Constanta,dinspre DN 3. Din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de mers către dreapta, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea drumului.
A rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto, a pasagerului dreapta față, un alt tânăr, de 17 ani, precum și vătămarea corporală gravă a unui pasager situat pe bancheta din spate, un minor, de 16 ani.


La această oră nu se știe a cui era masina. Tânărul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără a poseda permis de conducere și vătămare corporală din culpa.


Băiatul de 16 ani a plecat primul cu ambulanța la spital iar ceilalti doi au preluați de ambulanță după aproximativ 2 ore.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9451 secunde