Galerie foto / Accident rutier cu 5 mașini implicate, la Constanța. Traficul este îngreunat între Dacia și Trocadero

3915
4

Articole recomandate

Un accident rutier s-a petrecut, în urmă cu puțin timp, în Constanța, la intersecția dintre bulevardul Alexandru Lapușneanu și strada Hașdeu. 


Cinci mașini sunt implicate în coliziune. Traficul în zonă se desfășoară cu dificultate, coada de mașini întinzându-se până la Trocadero.


La fața locului sunt prezente două echipaje de poliție.

Din primele informații, se pare că șoferița Chevroletului Spark nu ar fi acordat prioritate și ar fi lovit un Opel Vectra, care la rândul său ar fi intrat în alte trei mașini parcate pe trotuar.




Comentează știrea

unu'
20 decembrie 2017
hmmm...

in ultimii ani, odata cu explozia de soferite, a crescut cu viteza luminii nr de accidente... dincolo de ele (accidentele) te uimeste gradul ridicat al nesimtirii femeilor la volan, te ai astepta sa fie mai prudente, aiurea... iti taie fata fara a semnaliza, se baga direct in fata la intersectii ignorand coloana , samd... se pare au preluat f repede ceea ce e mai prost de la taximetristi ...

misoginule
20 decembrie 2017
vai de capul tau

Comentariu de om prost.Cred ca esti omul maimuta,o jumatate par,o jumatate puța.Că intelect nu ai.Parca ai scapt dintr-o pestera.Esti mereu prezent la genul asta de comentarii.Da-ti un "Like" ca meriti,panarama.Numai experti in soferie,pe aici.

Răspuns la: hmmm...
Adăugat de : unu', 20 decembrie 2017
in ultimii ani, odata cu explozia de soferite, a crescut cu viteza luminii nr de accidente... dincolo de ele (accidentele) te uimeste gradul ridicat...
Dr.despesq ot gaby meclan
20 decembrie 2017
Aceasta generatie

de analfabeti agresivi idioti nemernici netrebnici neispraviti tuciurii bronzati indieni samd...,devin majoritari,cu ajutorul medicilor si dascalilor asemenea...IDIOCRACY,no matter what!

buli
20 decembrie 2017
popor de țigani

Popor de țigani, smardoi și cocălari

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4448 secunde