Furturi de amploare de produse petroliere. Suspecții "îndoiau" motorina cu apă!

271
Furturi de amploare de produse petroliere. Suspecții

Articole de la același autor

Zeci de percheziții au fost efectuate de polițiștii de la Transporturi, în Constanța și Ialomița, pentru destructurarea unui grup infracțional care fura produse petroliere din încărcătura pe care o transporta. Zeci de persoane au fost audiate în urma audierilor. 


Polițiștii de la Secția Regională de Poliție Transporturi Constanța au depistat în flagrant opt bărbați, angajați ca șoferi ai unor societăți comerciale cu profil transport rutier, bănuiți că sustrăgeau motorină din încărcătura transportată. Potrivit investigatorilor, bărbații se abăteau de la trasee, opreau în anumite locații și descărcau o parte din marfă. Aceștia sunt bănuiți că, numai în noaptea de 28 spre 29 februarie, ar fi sustras 35.000 litri de produs petrolier, iar pentru ca furtul să nu fie depistat, înlocuiau cantitatea cu apă. 


"Odată ajunși la destinația de livrare a produselor petroliere, persoanele în cauză ar fi fost ajutate de angajați ai societății comerciale pentru a nu fi constatate nereguli la cântar, ulterior cantitatea de apă fiind deversată în rezervorul decantor, iar diferența de produs petrolier, în rezervorul colector specific", au arătat reprezentanții IPJ Constanța. 


În consecință, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, polițiștii au realizat 45 de percheziții domiciliare, în Constanța și în Ialomița. În urma descinderilor, au fost ridicate, în vederea confiscării, 15.775 de litri de produs petrolier, 12.700 de euro și 57.290 de lei, 31 de telefoane mobile, 8 autotractoare cu 8 semiremorci (cisternă). Valoarea bunurilor indisponibilizate este de peste 950.000 de lei. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.526 secunde