Furgonetă cu 13.500 de pachete de țigări de contrabandă, reținută de inspectorii antifraudă

271
Furgonetă cu 13.500 de pachete de țigări de contrabandă, reținută de inspectorii antifraudă - furgonetacu13500depachetedetigar-1511267971.jpg

Articole de la același autor

Luni, 20 noiembrie 2017, inspectorii antifraudă fiscală au oprit în trafic o furgonetă "VW Caddy", cu numere de Constanța, care transporta 13.500 de pachete de țigări, fără documente de proveniență, susceptibile a fi contrafăcute, inscripționate cu însemnele unor mărci cunoscute.


Țigările, cu o valoare de piață de aproximativ 156.000 de lei, au fost indisponibilizate și predate Serviciului de Investigare a Criminalitații Economice din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Ialomița, în vederea continuării cercetărilor.


Agenția Națională de Administrare Fiscală, prin Direcția Generală Antifraudă Fiscală și Direcția Generală a Vămilor desfășoară împreună cu Inspectoratul General al Poliției Române și al Poliției de Frontieră o acțiune comună de combatere a traficului de bunuri fără documente legale de proveniență. Din 4 noiembrie, data începerii acțiunii, inspectorii antifraudă, împreună cu politiștii, au verificat 42.781 de mijloace de transport marfă și au reținut 13 autovehicule care transportau tigarete fără acte de proveniență.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.958 secunde