Video FOTO-VIDEO. CRIMĂ ÎNGROZITOARE LA CONSTANȚA! Femeie omorâtă în bătaie, ucigașul a mărturisit fapta fiului victimei!

2051

Articole de la același autor

Un apel la numărul unic de urgență 112, primit astăzi, puțin după ora 12.00, anunța că în localitatea constănțeană Oltina a avut loc o crimă. Cel care a sunat este un constănțean, care a sesizat că victimă a fost mama lui. 


Din primele informații, un bărbat de 57 de ani și-a bătut concubina, în vârstă de 57 de ani, în cursul nopții, iar dimineață când s-a trezit a constatat că aceasta este moartă. Spășit, bărbatul a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe fiul victimei, pentru a-i spune că i-a omorât mama. Imediat, fiul a alertat autoritățile, la fața locului deplasându-se polițiști și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Constanța. 


UPDATE - Cadrele medicale de la Serviciul de Ambulanță Constanța ajunse la locuința din Oltina au găsit femeia decedată. Aceasta prezenta multiple traumatisme, echimoze pe tot corpul, un hematom în regiunea parietală stânga și un traumatism cranio-cerebral. Din primele cercetări, se pare că femeia a fost bătută cu un obiect din lemn. 
Suspectul este în custodia polițiștilor. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7078 secunde