FOTO. ACCIDENT GRAV. AUTOCAR CU 28 DE PERSOANE IMPACT FRONTAL CU O MAȘINĂ

279

Articole recomandate

Cinci persoane dintr-un autoturism cu numere de Bulgaria, între care doi copii, au fost rănite, joi seară, după ce un autocar cu 28 de pasageri români care mergeau în Spania a intrat frontal, pe contrasens, în autoturism, pe DN7, în județul Arad. Mai multe ambulanțe s-au deplasat la fața locului, iar șoferul bulgar a fost preluat de un elicopter SMURD, fiind rănit grav. Nimeni din autocar nu a suferit răni.


Accidentul a avut loc între localitățile arădene Bătuța și Căpruța, pe DN7, unde șoferul unui autocar a decis să depășească un autocamion, însă pe contrasens a lovit frontal un autoturism VW Golf înmatriculat în Bulgaria. În autocar erau 28 de pasageri români care se deplasau de la Suceava în Spania, iar în autoturism erau trei adulți și doi copii din Bulgaria, potrivit news.ro.


În urma impactului frontal au fost răniți ocupanții din autoturism, iar niciun pasager din autocar nu a suferit răni.


"La locul accidentului au fost mobilizate trei echipaje SMURD, elicopterul SMURD și două ambulanțe. Șoferul autoturismului a fost rănit grav și a fost transportat cu elicopterul la spital, în timp ce ceilalți pasageri au răni ușoare", a spus purtătorul de cuvânt al ISU Arad.


Șoferul autocarului, în vârstă de 42 de ani, nu s-a asigurat că are spațiu suficient pe contrasens pentru efectuarea manevrei de depășire, astfel că va fi cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă.


Traficul rutier s-a desfășurat pe o singură bandă a DN7, alternativ în ambele sensuri, timp de o oră și jumătate, până la finalizarea cercetărilor.


sursa foto: aradon.ro










Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5214 secunde