Fostul senator Gigi Chiru, trimis în judecată pentru UCIDERE DIN CULPĂ

1041
Fostul senator Gigi Chiru, trimis în judecată pentru UCIDERE DIN CULPĂ - gigichiru2-1529398594.jpg

Articole recomandate

Fostul senator Gigi Chiru a fost trimis în judecată de Parchetul General pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, în legătură cu decesul unei persoane într-o discotecă deținută de fostul parlamentar în stațiunea Eforie Sud, scrie Agerpres.


În același dosar, a fost trimis în judecată și omul de afaceri Cristian Valentin Smădu.

Potrivit unui comunicat al Parchetului General, în anul 2007, în calitate de administrator unic al unei societăți comerciale, Gigi Chiru a demarat lucrările de consolidare și modernizare a unui imobil în care funcționa o discotecă din localitatea Eforie Sud, județul Constanța, pentru execuție contractând o firmă al cărei administrator era Cristian Valentin Smădu.

"Execuția a fost realizată fără autorizație de construire și în absența unor persoane competente să verifice dacă lucrările sunt corespunzător efectuate. Printre lucrări s-a numărat confecționarea și montarea unei balustrade metalice, care, la data de 24 noiembrie 2011, din cauza modului defectuos în care a fost realizată, s-a desprins parțial din elementele de fixare, sub greutatea unei persoane care a căzut peste ea. Ca urmare a impactului, persoana respectivă s-a prăbușit în gol, pe pardoseala de la parterul imobilului, fapt ce a dus ulterior la moartea sa", spun procurorii.

Dosarul se va judeca la Judecătoria Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2495 secunde