Fostul șef al SIPI Constanța, trimis în judecată în același dosar cu Blejnar și Nemeș

154
Fostul șef al SIPI Constanța, trimis în judecată în același dosar cu Blejnar și Nemeș - 3iuliesefsipiconstantatrimisjude-1404379484.jpg

Articole de la același autor

În dosarul întocmit de procurorii DNA soților Radu și Diana Marina Nemeș a fost trimis în judecată și Florin Dan Secăreanu, fostul șef al Serviciului de Informații și Protecție Internă Constanța. Acesta este acuzat de complicitate la evaziune fiscală, constituirea unui grup infracțional organizat și permiterea accesului unor persoane neautorizate la informații ce nu sunt destinate publicității.

Potrivit procurorilor, Secăreanu se număra printre cei care, în perioada 2011 - 2012 au sprijinit activitatea infracțională a grupului, făcând parte din "palierul de protecție".


"Blejnar Sorin, președinte al Agenției Naționale de Administrare Fiscală, Comăniță Viorel, vicepreședinte al Agenției Naționale de Administrare Fiscală și Secăreanu Florin, ofițer în cadrul Direcției Generale de Informații și Protecție Internă, au sprijinit activitatea grupului, garantându-i protecția, în virtutea funcțiilor pe care le dețineau. Inculpații cunoșteau activitatea grupării și au participat în mod repetat la întâlniri cu liderii acesteia, însă nu și-au exercitat atribuțiile pentru a stopa fraudarea bugetului, folosind în schimb informațiile pe care le dețineau și poziția pe care o aveau pentru a sprijini funcționarea mecanismului evazionist", se menționează în rechizitoriu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 03 Iulie 2013
Stire din Cetățenești : Scandal între șef și subaltern
Vineri, 15 Februarie 2013
Stire din Economie : Ce își doresc angajații de la șefi
Pagina a fost generata in 0.3111 secunde