Fostul ministru al Educației Daniel Funeriu, audiat la DNA

164
Fostul ministru al Educației Daniel Funeriu, audiat la DNA - interviufuneriu-1511176880.jpg

Articole recomandate

Fostul ministru al Educației Daniel Funeriu a fost audiat, azi, la sediul DNA, în dosarul în care se investighează modalitatea în care a fost concesionată Baza Sportivă "Cutezătorii" din București, a anunțat DNA, conform Realitatea TV.


În același dosar sunt cercetați de procurorii anticorupție, sub control judiciar fostul secretar de stat Mihnea Costoiu și fostul tenismen Dinu Pescariu.

Mihnea Costoiu, la acea dată secretar de stat la Ministerul Educației Naționale, este urmărit penal pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, în timp ce Dinu Pescariu, reprezentant al fundației care îi poartă numele, pentru săvârșirea infracțiunii de instigare la abuz în serviciu.

Potrivit DNA, dosarul are ca obiect modalitatea încheierii actului adițional din 23 iunie 2009, act prin care s-a prelungit cu 25 de ani contractul de închiriere potrivit căruia Baza Sportivă "Cutezătorii" din București, constând în construcții și teren în suprafață de 5,7 hectare, fusese dată în folosința Fundației Dinu Pescariu, conform agerpres.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5321 secunde