Ford furat din Suedia, descoperit la Negru Vodă

123
Ford furat din Suedia, descoperit la Negru Vodă - frontiera13493402871383258780138-1386663736.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în P.T.F. Negru Vodă o autoutilitară marca Ford, model FDF6 care figurează ca fiind furată din Suedia.


Ieri, în jurul orei 5.30, în P.P.F. Negru Vodă s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră un cetățean român în vârstă de 44 ani, la volanul unui autoturism marca Ford, model FDF6, înmatriculat în Suedia. Acesta a prezentat la controlul specific de frontieră un înscris tip certificat de înmatriculare, purtând însemnele autorităților din Suedia.


În urma verificărilor a rezultat faptul că respectivul autoturism figurează în baza de date ca "bun căutat pentru confiscare" și furat din Suedia.


Persoana în cauză, domiciliată în județul Bacău, le-a spus polițiștilor că a achiziționat autoutilitara în cauză de la un cetățean român, fără a cunoaște faptul că aceasta este furată.


Autoutilitara, evaluată la aproximativ 5.000 de euro, a fost indisponibilizată la sediul P.P.F. Negru Vodă, pentru continuarea cercetărilor. Polițiștii de frontieră i-au întocmit bărbatului dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de "complicitate la furt".






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 22 Iunie 2013
Stire din Eveniment : A plecat la plimbare cu mașina furată
Sâmbătă, 21 Septembrie 2013
Stire din Cultură-Educație : Sfințirea bisericii din Negru Vodă, astăzi
Pagina a fost generata in 0.4147 secunde