Fonduri europene nerambursabile pentru Inspectoratul de Jandarmi Constanța

159
Fonduri europene nerambursabile pentru Inspectoratul de Jandarmi Constanța - 25febrjandarmifonduri-1582629284.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, inspectorul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, locotenent colonel Ferencz Daniel Mihai a semnat proiectul de finanțare cu fonduri europene nerambursabile pentru proiectul "Creșterea performanței energetice a pavilionului comandamentului I.J.J. Constanța". Proiectul este în valoare de 6.262.524, 49 lei, în cadrul programului operațional - regional 2014 - 2020.

Investiția vizează tranziția către o economie cu emisii scăzute de carbon, obiectivul principal fiind creșterea eficienței energetice a clădirilor (reabilitarea termică, modernizarea instalațiilor aferente, precum și utilizarea surselor regenerabile de energie) în vederea reducerii consumului de energie primară, asigurând totodată îmbunătățirea condițiilor de lucru ale jandarmilor constănțeni. Prin această investiție se estimează scăderea nivelului anual al gazelor cu efect de seră emise de la 70,79 tone dioxid de carbon/an la 22,20 tone dioxid de carbon/an.

La activitate au participat colonel Nistor Bogdan și colonel Albu Bogdan din cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, colonel Negrilă Claudiu Silviu adjunctul inspectorului șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, precum și Luminița Mihailov, din partea Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud Est.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5359 secunde