Focuri de armă pentru prinderea unor puști plecați la furat

206
Focuri de armă pentru prinderea unor puști plecați la furat - focuridearma-1569771206.jpg

Articole de la același autor

Oamenii legii au recurs la armamentul din dotare pentru prinderea a doi puști, surprinși în flagrant, în timp ce săreau gardul unei gospodării.

Potrivit oamenilor legii, sâmbătă seara, 28 septembrie, în jurul orei 20.30, o patrulă formată dintr-un polițist de la Postul de Poliție Lumina și un polițist local, aflată în patrulare prin satul Sibioara, a observat, pe strada Mihail Sadoveanu, cum doi indivizi escaladau gardul unei gospodării. La vederea polițiștilor, cei doi indivizi au fugit; oamenii legii au pornit în urmărirea lor, unul cu mașina, iar celălalt pe jos. Pentru că cei doi suspecți nu se opreau, polițistul local a tras un foc de avertisment în plan vertical, cu un pistol cu muniție neletală.

Suspecții au continuat să fugă, unul dintre ei încercând să intre într-o gospodărie. În acel moment, a fost prins, imobilizat și dus la sediul postului de poliție. Ulterior a fost identificat și al doilea suspect. Ambii tineri au 17 ani. Cei doi au susținut că au fugit pentru că nu aveau actele de identitate asupra lor și s-au speriat.

Polițiștii urmează să stabilească, în cadrul unei anchete, dacă cei doi au sărit gardul gospodăriei unde au fost surprinși cu gând să fure sau dacă au și reușit să își ducă la bun sfârșit planurile. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6567 secunde