Flămânzi și fără bani! Distribuitor de pizza, jefuit

355
1
Flămânzi și fără bani! Distribuitor de pizza, jefuit - jefuitpizza-1436110986.jpg

Articole de la același autor

În ziua de azi se fură orice. Dacă din unele locuințe infractorii au avut ce să fure, în altele nu au găsit bunuri de valoare, precum bijuterii sau bani. Asta nu înseamnă că au plecat cu mâna goală. Hoții au luat la "puricat" frigiderele și cămările și au luat ce le-a picat în mână - salam, brânză, compot sau chiar frigiderul cu totul!

Polițiștii constănțeni s-au confruntat și cu unele cazuri când oamenii au reclamat că le-au fost furate hainele de pe sârmă. Astfel că nimic nu trebuie să ne mai mire și tot ce putem să facem este să încercăm pe cât posibil să prevenim să ne numărăm printre victimele infractorilor.

Ultimul caz înregistrat la Constanța este al unui tânăr angajat la pizzeria Sabroso, din Constanța, care a fost jefuit. Niște tineri, flămânzi și fără bani, l-au atacat. Suspecții nu i-au furat banii pentru a-și cumpăra mâncare, ci și-au comandat mâncare și nu au mai plătit.

Sâmbătă dimineață, în jurul orei 03.40, un apel la 112 anunța o tâlhărie pe strada De-mocrației, din Constanța. Angajatul a reclamat că s-a deplasat la un bar din zonă pentru a livra o comandă, însă nimeni nu a confirmat că a cerut mâncare. În momentul în care a ieșit din local, el a fost acostat de doi indivizi care i-au furat din mână geanta termoizolantă. Păgubitul le-a declarat anchetatorilor că avea patru pizza, iar prejudiciul este de 200 de lei.

Ofițerii Secției 5 Poliție Constanța au pornit o anchetă în acest caz pentru a da de urma suspecților.

Comentează știrea

na nume
1 septembrie 2015
coruptie este anticoruptia

duceti-va la nishei langa sectzia 15 politzie , unde nicu grasu patron de terasah serveste la domiciliu sida si sifilis in pizza doar femeilor iar altora pachete de cocainah ajunse din america pe bani subtziri . nicu grasu de la nishei el detzine recuperatorii ilegali falshi dupah descinderi ai politiei capitala , nicu grasu nishei cel sub anul 1998 a devastat cladirea big berceni a tras in oameni cu armament cu munitzie , arestat de politia capitala si scos pe o altah ushah

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4967 secunde