Flagrant la Constanța! Patronul restaurantului "La Scoica", șantajat de un angajat

1129
Flagrant la Constanța! Patronul restaurantului

Articole recomandate

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța au prins, în flagrant, un bărbat, în vârstă de 36 de ani, care a șantajat, în repetate rânduri, un om de afaceri din Constanța.

În urmă cu două zile, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța au organizat un flagrant, în interiorul restaurantului "La Scoica" din Constanța, pentru prinderea lui Constantin Codău, în vârstă de 36 de ani, din Constanța, bănuit de săvârșirea infracțiunii de șantaj.

Bărbatul, fost angajat al restaurantului "La Scoica", a solicitat suma de 1.000 euro, în repetate rânduri, omului de afaceri care deține restaurantul, amenințându-l că va face publice aspecte nereale cu privire la o boală transmisibilă dobândită pe perioada angajării, aspect ce ar fi atras controale din partea instituțiilor abilitate ale statului.

Polițiștii constănțeni l-au imobilizat pe bărbat după ce acesta primise suma de 4.500 de lei de la omul de afaceri. Bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, iar astăzi a fost prezentat instanței de judecată, care a dispus măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, fiind escortat și introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4231 secunde