FLAGRANT ÎN MAMAIA / Doi traficanți de cocaină au ajuns pe mâna DIICOT și BCCO

302
FLAGRANT ÎN MAMAIA / Doi traficanți de cocaină au ajuns pe mâna DIICOT și BCCO - diicot1488805390-1503060613.jpg
Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, sub coordonarea procurorilor DIICOT Constanța, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale, au depistat doi bărbați care ar fi oferit spre comercializare droguri de mare risc. Cei în cauză, doi bărbați, din București, ar fi încercat să pună în vânzare 3 grame de cocaină, pe raza stațiunii Mamaia, în schimbul sumei de 300 de euro. 


Polițiștii au efectuat și o percheziție într-un complex imobiliar din nordul stațiunii Mamaia, unde au identificat și ulterior ridicat în vederea continuării cercetărilor 2 grame de cocaină, 0,2 gr fragmente comprimate de MDMA (drog de mare risc), un cântar electronic, un recipient din sticlă cu urme de cocaină și un dispozitiv de prizat cocaină.


De asemenea, a fost precheziționat și autoturismul care aparține unuia dintre bărbați, unde au fost identificate 42,9 grame cocaină, un dispozitiv de prizat cocaină, 16 pliculețe autosigilante goale, două telefoane mobile, suma de 8775 lei și 500 euro.


Persoanele în cauză au fost conduse pentru audieri la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, unde procurorul de caz a dispus măsura reținerii pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore a unui bărbat și punerea sub control judiciar a celuilalt.
Astăzi, bărbatul reținut urmează să fie prezentat instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5455 secunde