Fiul unui primar a rămas fără picioare, după ce a fost prins în malaxorul combinei agricole

313
Fiul unui primar a rămas fără picioare, după ce a fost prins în malaxorul combinei agricole - smurd48780838-1568449477.jpg

Articole recomandate

Fiul unui primar din Vaslui a rămas fără picioare, după ce a fost prins în malaxorul combinei agricole, pe care a încercat să-l desfunde fără să oprească motorul.

Fiul primarului Alec Chirilã din Blăgești, Vaslui, a suferit un accident îngrozitor de muncă în timp ce lucra la câmp pe o combinã. Ultilajul s-a blocat în timp ce recolta porumbul de pe o tarla, iar fiul primarului, Irinel Chirilã, în vârstã de 41 de ani, s-a urcat pe combinã pentru a rezolva problema, însã nu a oprit si motorul ultilajului.

Când a vrut sã curete partea înfundatã, acesta a fost prins ca într-o menghinã la nivelul picioarelor care i-au fost sfârtecate pânã dincolo de genunchi, scrie VRN.ro. Prezenta de spirit a celor aflati cu el pe câmp, a fãcut ca acesta sã nu fie tocat în totalitate de combinã. Câtiva bãrbati au sãrit repede si l-au scos, i-au acordat primul ajutor, l-au urcat într-o masinã si au pornit înaintea Ambulantei care fusese solicitatã prin 112.

juns la spitalul din Bârlad, o echipã formatã din toti medicii chirurgi, ortopezi dar si chirurgie plasticã si reparatorie, au încercat sã-i reconstruiascã picioarele, dar nu a fost posibil. Pentru a-i salva viata au recurs la amputarea ambelor picioare sfâsiate. Irinel Chirilã este acum internat la ATI Reanimare, în stare stabilã, dar în stare de soc, dupã ce si-a pierdut ambele picioare.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7237 secunde