Fiul ministrului Justiției s-a răsturnat cu mașina!

734
Fiul ministrului Justiției s-a răsturnat cu mașina! - 568b2460cb5d9a53566bdee334967dd3-1529396521.jpg

Articole recomandate

Teodor Andrei Toader, fiul cel mic al lui Tudorel Toader, a fost implicat în dimineața zilei de marți, 19 iunie, într-un accident rutier grav ce a avut loc în județul Iași.

Băiatul de 21 de ani s-a răsturnat cu mașina în jurul orei 4.00, cel mai probabil după ce a adormit la volan, cred polițiștii. Andrei Toader se afla în mașină alături de o tânără de 22 de ani, cei doi venind de la Răducăneni înspre Iași. Accidentul a avut loc în localitatea Chicerea, unde mașina a lovit mai multe podețe. Polițiștii ajunși la fața locului l-au testat pe tânăr cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ. 


Fiului ministrului Justiției și cealaltă pasageră au fost transportați de urgență la spital, Teodor aflându-se la Spitalul de Neurochirurgie din Iași. El a interzis medicilor să dea detalii despre starea sa de sănătate, refuzând, de asemenea, să discute cu presa.


 "În acest caz s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă", a precizat Anca Vâjiac, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iași, scrie adevarul.ro



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.343 secunde