Fiul fostului primar din Ovidiu, arestat pentru viol

969
Au sechestrat, violat și bătut o adolescentă de 16 ani, însă au ajuns în spatele gratiilor. Doi indivizi din localitatea constănțeană Ovidiu, Aurel Constantin Chiriță, de 38 de ani și Ștefan Tiberiu Podaru, de 24 de ani, au fost încarcerați în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Constanța. Magistrații Judecătoriei Constanța au emis mandat de arestare preventivă pe numele lor pentru comiterea infracțiunii de viol și lipsire de libertate. Podaru este fiul fostului primar de la Ovidiu. Potrivit anchetatorilor, bărbații sunt acuzați că sâmbătă ar fi violat o adolescentă de 16 ani, din localitate. Victima le-a spus oamenilor legii că sâmbătă noapte, în jurul orei 03.00, a ieșit din casă și mergea către un magazin cu program non-stop. La un moment dat, lângă ea a oprit un autoturism din care a coborât Chiriță. Individul i-a pus mâna la gură și a urcat-o cu forța în mașină. Autoturismul era condus de Podaru, iar aceștia au dus-o pe tânără la locuința unuia dintre ei.

"Inculpații, în timp ce se aflau la domiciliul lui Chiriță situat în localitatea Ovidiu, prin amenințări și acte de violență, separat și împreună, au întreținut în mod repetat mai multe raporturi sexuale și acte sexuale orale cu persoana vătămată, iar ulterior, după comiterea violului, inculpatul Chiriță a lipsit-o de liberate pe persoana vătămată pe care nu a lăsat-o să părăsească domiciliul său un interval scurt de timp, de aproximativ 25 de minute", au declarat procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

După ce a scăpat din mâinile agresorilor, victima s-a dus la Poliție și a reclamat violul. Polițiștii din Ovidiu au percheziționat locuințele lui Chiriță și Podaru și i-au luat pe aceștia pe sus, în timp ce adolescenta era examinată medico-legal. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 22 Iulie 2015
Stire din Eveniment : Violată de colegul de muncă
Pagina a fost generata in 0.8953 secunde