FIUL FOSTULUI MINISTRU RĂZVAN THEODORESCU, GĂSIT MORT ÎN CASĂ. L-AR FI MUȘCAT UN ȘARPE!

1737
1

Articole recomandate

Fiul fostului șef al TVR Răzvan Theodorescu a fost găsit mort, în casa de vacanță pe care o deținea în localitatea Corbeni din județul Argeș, iar polițiștii fac cercetări pentru a stabili cauza decesului. 


Istoricul de artă Răzvan Theodorescu, membru al Academiei Române, a devenit celebru pentru că a fost primul președinte al TVR după Revoluția din 1989. Ulterior, Theodorescu a ocupat mai multe funcții, de ministru al Clturii și de senator.


Ion Vladimir Theodorescu, în vârstă de 43 de ani, originar din București, a fost găsit luni mort în locuința de vacanță pe care o deținea în Argeș. Acesta a fost găsit de menajera familiei.

Potrivit unor surse din Serviciul de Ambulanță Argeș, citate de news.ro, apelul la 112 a fost dat luni după-amiază, în jurul orei 17.20, iar în momentul în care medicul a ajuns la Corbeni nu a mai putut face altceva decât să constate decesul și să anunțe Serviciul de Medicină Legală.

Cadrele medicale presupun că Vladimir Theodorescu murise cu câteva ore înainte sau chiar în timpul nopții, având în vedere semnele de moarte avansată, respectiv rigiditatea și paloarea.

Cei care aveau grijă de casa de vacanță le-au declarat oamenilor legii că Ion Vladimir nu ieșise din casă toată ziua.

Bărbatul ar fi vorbit duminică la telefon cu un prieten căruia i-a spus că are febră, dar că nu are intenția să se ducă la spital.

Mai mult, acesta povestise apropiaților că a fost în Munții Buzăului unde l-ar fi mușcat un șarpe.





Comentează știrea

Ironică
11 octombrie 2016
Fiul fostului ministru...

Șarpe la 0 grade?...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3672 secunde