FETIȚĂ TRIMISĂ LA CERȘIT PE GER! Pe numele părinților a fost deschis dosar penal

159
FETIȚĂ TRIMISĂ LA CERȘIT PE GER! Pe numele părinților a fost deschis dosar penal - 61483894-1519981310.jpg

Articole recomandate

Reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vaslui au demarat o anchetă în cazul unei fetițe în vârstă de 6 ani, care a fost pusă să cerșească.



Instituția s-a autosesizat în acest caz, după ce în spațiul public au apărut fotografii cu respectiva fetiță în timp ce se afla la cerșit în fața unui magazin din municipiul Vaslui, chiar în zilele cât județul s-a aflat sub avertizare cod portocaliu de ger.

"Cazul va fi monitorizat în continuare de specialiștii instituției noastre. Situația familiei din care provine fetița era în atenția Serviciului Public de Asistență Socială din cadrul Primăriei Vaslui. Pentru moment, s-a luat decizia ca fetița să rămână în continuare în familie", a declarat purtătorul de cuvânt al DGASPC Vaslui, Irina Cîmpeanu.

Potrivit autorităților, nu ar fi pentru prima dată când fetița a fost trimisă la cerșit. Pe numele părinților a fost deschis dosar penal.

"În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de exploatarea cerșetoriei, fiind întocmit dosar penal", a declarat vineri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, Silvia Manta.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6014 secunde