Fenomenul infracțional de la malul mării, din această vară: țepele cu "alba-neagra"

267
Fenomenul infracțional de la malul mării, din această vară: țepele cu
Escrocii care încearcă să câștige bani în mod ilegal de pe seama turiștilor de pe litoral, prin jocul "alba-neagra", s-au înmulțit. Practic, de la începutul lunii iulie, nu a trecut zi în care polițiștii constănțeni să nu depisteze astfel de indivizi și să îi rețină, pentru a-i duce în fața instanței de judecată.

Cei mai mulți suspecți au fost depistați în zona falezei din stațiunea Mamaia, dar au fost depistați astfel de escroci și în Costinești sau în Mangalia. De exemplu, în cel mai recent caz, un bărbat de 28 de ani a fost depistat pe faleza din Costinești de către polițiștii de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, în timp ce folosea acest joc clandestin pentru a obține venituri ilegale. Bărbatul a fost reținut și dus în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, care a dispus măsura controlului judiciar, pentru a perioadă de 60 de zile.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, forțele de ordine încearcă prin reținerea suspecților să îi țină departe pe indivizi de litoral. Infracțiunile nu sunt grave, arestul preventiv nu poate fi dispus. Dar măsura controlului judiciar le-ar impune să nu părăsească localitățile de domiciliu, ceea ce i-ar împiedica să mai vină la malul mării, să îi agaseze pe turiști. Rămâne de văzut, însă, câți dintre cei "pasionați" de jocul alba-neagra vor sta într-adevăr în localitățile de domiciliu, în condițiile în care au contestat deja dispozițiile instanțelor de judecată. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5466 secunde