Femeie prinsă cu zeci de kilograme de pește fără acte

184
Femeie prinsă cu zeci de kilograme de pește fără acte - femeie-1520176061.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, în jurul orei 10:00, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța - Detașamentul 6 Mangalia, a depistat, în târgul din localitatea General Scărișoreanu, o femeie care oferea spre comercializare pește. 


În urma verificărilor, jandarmii au stabilit că femeia în vârstă de 42 de ani, din Eforie, deținea peste 60 kg de pește, diferite specii (crap, caras, știucă, guvid), depozitat în condiții improprii, în lăzi de plastic, precum și într-un autoturism. Aceasta nu a putut justifica proveniența peștelui și a declarat jandarmilor că intenționa să-l vândă, pentru a-și suplimenta veniturile. 


Deoarece fapta "comerciantei" este prevăzută și sancționată de OUG nr. 23 /2008 privind pescuitul și acvacultura, jandarmii au întocmit procesul verbal de sesizare a autorităților competente, peștele fiind predat unei societăți comerciale specializate. 


"Recomandăm cetățenilor să nu achiziționeze pește sau produse din pește ce nu îndeplinesc condițiile legale de comercializare și să sesizeze autoritățile atunci când observă astfel de fapte", vă sfătuiesc oamenii legii. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4053 secunde