Femeie omorâtă în bătaie de un adolescent de 16 ani!

651
1
Femeie omorâtă în bătaie de un adolescent de 16 ani! - politianutreceti-1520439388.jpg

Articole recomandate

O femeie a fost omorâtă în bătaie de un adolescent în vârstă de 16 ani. Tânărul se afla în stare de ebrietate în momentul în care a ucis-o cu sânge rece pe femeie. Totul s-a petrecut ziua în amiaza mare pe o stradă din centrul comunei Solonț. Adolescentul a fost prins și dus la audieri. Pentru fapta sa, adolescentul riscă aplicarea unei măsuri educative de maximum 15 ani internare într-un centru de detenție pentru că este minor, scrie romaniatv.net

Femeia, în vârstă de 50 de ani, a ieșit din sediul Poștei și urma să meargă la Postul de Poliție ca să-i facă băiatului buletin, pentru că împlinise 14 ani. Când a ajuns în dreptul școlii a fost atacată, aparent fără motiv, de un adolescent în vârstă de 16 ani, care se afla în stare avansată de ebrietate. Victima a început să fugă pe stradă, dar agresorul a urmărit-o și în poarta unei case a lovit-o cu brutalitate cu picioarele în cap până ce a lăsat-o fără viață, potrivit desteptarea.ro.

Un alt tânăr în vârstă de 19 ani a încercat să o salveze pe femeie, însă a fost și el lovit.

Medicii de la ambulanță nu au mai putut face nimic pentru femeie, doar au constatat decesul.

Adolescentul a fost prins și dus la audieri.

"Inculpatul minor, în vârstă de 16 ani, aflat în stare avansată de ebrietate, a acostat și urmărit victima pe o uliță din sat, iar la un moment dat, în fața porții unei locuințe a lovit-o în mod repetat cu picioarele în zona capului, cauzându-i leziuni craniene foarte grave, care au condus la deces.

Este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de omor și întrucât acesta este minor riscă aplicarea unei măsuri educative de maximum 15 ani internare într-un centru de detenție", a declarat procuror Cristinel Ciocântă, șef Seție Urmărire Penală, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău.



Comentează știrea

Allison Howarts
8 martie 2018
Dragoste

Bună ziua sunt aici pentru a răspândi această veste bună întregii lumi cu privire la modul în care am luat soțul meu înapoi.Ia fost nebun când soțul meu mi-a lăsat pentru o altă femeie luna trecută Dar, când mă întâlnesc cu un prieten care ma introduce la profetul Okona un mare mesager la oracolul pe care îl slujește, mi-am povestit problema profetului Okona despre cum ma lăsat soțul meu. El mi-a spus doar că am ajuns la locul potrivit că voi fi dorința mea de inimă fără nici un efect secundar. Mi-a spus ce trebuie să fac, după ce a fost făcut, în următoarele două zile, soțul meu a sunat mă la telefon și îmi pare rău că m-ai trăit înainte. Sunt atât de fericită și copleșită că trebuie să le spun întregii lumi cum mi-a ajutat profetul Okona să-mi dau dorința inimii. Dacă aveți nevoie de orice fel de ajutor, contactați Profetul Okona la următoarea adresă de e-mail: [email protected] sau WhatsApp pe +2348069032895 De asemenea, a distribuit atât de multe vrăji ca, (1) Dacă doriți ex-spate. (2) nu ai nevoie de un divorț în căsnicia ta. (3) Vrei să fii promovat în biroul tău. (4) Vrei să vindeci bolile mortale (5) Dacă vreți un copil. (6) Vrei să fii bogat. (7) Vrei să îți ceri soțul și soția să fie a ta pentru totdeauna. (8) Dacă aveți nevoie de asistență financiară. (9) vrei o soție / soț

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1115 secunde