Femeie bătută de propriul fiu, pe stradă! Martorii nu intervin să oprească violențele

4432
Femeie bătută de propriul fiu, pe stradă! Martorii nu intervin să oprească violențele - femeiebatutadepropriulfiupeunbul-1528094319.jpg

Articole recomandate

Chinuri greu de imaginat a îndurat o femeie bătută de propriul fiu pe un bulevard din București. Deși au asistat la violențe, martorii nu au intervenit să oprească bătaia. Scena înfiorătoare a fost surprinsă de camerele de supraveghere. 


Scenele violente au fost filmate sâmbătă seara, pe Bulevardul Regina Maria, în sectorul 4 al Capitalei, așa cum susțin martorii care au publicat filmarea pe Facebook.

În imagini se vede cum un bărbat la gustul gol și desculț tărăște pe trotuar o femeie pe care o trântește la pământ. În momentul în care încearcă să se ridice, victima a fost lovită cu picioarele de cel care, potrivit martorilor, i-ar fi propriul fiu.


Niciunul dintre trecători nu a intervenit să o salveze pe femeie, notează observator.tv.

Bărbatul a fost reținut de polițiști și dus la secție pentru audieri.


"La fața locului s-au deplasat cu operativitate agenție de siguranță publică, care au identificat persoana vătămată, precum și agresorul, respectiv fiul acesteia. Femeia a fost transportată la o unitate spitalicească pentru îngrijiri medicale, în urma cărora constatându-se că leziunile suferite nu au fost de natură a-i pune viața în pericol, motiv pentru care aceasta din urmă a părăsit unitatea de primiri urgențe", au precizat reprezentanții Direcției Generale de Poliție București.

Potrivit anchetatorilor, agresorul este un bărbat de 40 ani, cunoscut cu afecțiuni medicale, care a fost internat într-o clinică de specialitate.

Polițiștii fac cercetări în acest caz pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

În luna mai, o femeie din județul Dâmbovița a fost bătută și tunsă de fiii bărbatului cu care ar fi avut o aventură. Agresorii au fost arestați de polițiști.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6017 secunde