Femei și bărbați din Constanța, tâlhăriți de minori

255
1
Femei și bărbați din Constanța, tâlhăriți de minori - furt-1507883542.jpg

Articole de la același autor

Urmare a cercetărilor în cazul comiterii unor infracțiuni contra patrimoniului, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța l-au depistat pe Ș.M. de 14 ani, din Constanța, bănuit de săvârșirea faptelor.

Astfel, în perioada 25 august – 5 octombrie a.c., minorul în cauză, alături de alți trei minori, S.M. de 16 ani (cercetat în stare de arest preventiv), I.M. de 13 ani și M.M. de 12 ani (ambii cercetați în stare de libertate), ar fi săvârșit patru fapte de tâlhărie calificată, o faptă de tâlhărie, trei fapte de complicitate la tâlhărie calificată și una de complicitate la tâlhărie, pe raza municipiului Constanța, asupra a 5 femei și 4 bărbați.

Prejudiciul de aproximativ 2.200 lei a fost recuperat în proporție de 10% și predat persoanelor vătămate. Polițiștii constănțeni l-au reținut pe Ș.M., pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, iar la data de 13 octombrie, va fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Comentează știrea

Gicu
13 octombrie 2017
Fiecare este cam pe barba lui

Minorii aia sunt scoliti si dirijati de niste majori. Minorii aceia sunt de fapt niste indivizi extrem de periculosi si care trebuiesc intampinati cu multa duritate,alta limba nefiind inteleasa de ei. Politia oricum este castrata de mijloace de lupta impotriva infractorilor,jandarmii mai degraba slutesc in bataie oamenii care-si cer niste drepturi,ramane ca in societatea noastra fara stat care sa ne protejeze,sa ne formam echipe de rezistenta,de lupta la propriu cu infractorii.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.8501 secunde