Fata bătută în cafenea și-a găsit singură agresorul. Poliția îl așteaptă să se predea

434
Fata bătută în cafenea și-a găsit singură agresorul. Poliția îl așteaptă să se predea - eveniment-1567618162.jpg

Articole recomandate

Incident grav în Capitală. O tânără de 33 de ani, angajată la o cafenea, a fost lovită cu pumnii fără milă de un client, nervos că nu a primit cafeaua la timp.


După ce a depus plângere la poliție și a așteptat câteva săptămâni ca să afle cine este bătăușul, victima a încercat să afle singură cum îl cheamă și a descoperit că ar fi un luptător de MMA, un sport de contact.


S-a întâmplat în aceeași zi în care, la mai bine de o lună de la incident, poliția cerea ajutorul populației pentru a-l identifica. Nici acum individul nu este în custodia poliției.


Pozele în care apare bărbatul într-o cafenea dintr-un centru comercial din sectorul 6 al Bucureștiului, au fost distribuite astăzi de Poliția Capitalei. Individul este acuzat că a lovit-o cu pumnii pe o angajată.


Cristina Stoica, barman: "A cerut o cafea, eu aveam și alte comenzi. I-am spus că durează puțin și când i-am adus-o, s-a enrvat că era scurtă, nu lungă. Mi-am cerut scuze. M-a lovit de mai multe ori cu pumnii, am căzut pe jos, nu mai aveam aer și pentru câteva secunde nu am știut de mine."


Incidentul s-a petrecut pe 27 iulie, însă polițiștii au cerut ajutorul populației abia acum. Între timp, tânăra a încercat să afle pe cont propriu cine a lovit-o.


Tânăra susține că ar fi vorba despre un bărbat de 37 de ani, luptător amator de MMA, un sport de contact.


După incident, polițiștii de la secția 22 au mers la mall și au ridicat imaginile de pe camerele de supraveghere. Sunt șase săptămâni de când au știut cum arată și care sunt semnele distinctive ale individului. În acest timp, nu au reușit să afle numele lui sau locul unde lucrează.


Anchetatorii așteaptă acum ca individul să se predea la poliție ca să stabilească oficial dacă este el cel din imaginile de pe camerele de supraveghere. Pentru loviri și alte violente, individul risca de la 3 luni la 2 ani de închisoare sau amendă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8309 secunde