FARSĂ la 112, la Constanța. Amendat cu 500 de lei, după ce a pus pe drumuri degeaba pompierii și polițiștii

162
FARSĂ la 112, la Constanța. Amendat cu 500 de lei, după ce a pus pe drumuri degeaba pompierii și polițiștii - farsa-1580886950.jpg

Articole de la același autor

Bărbatul care a făcut o farsă, aseară, anunțând la 112 că a căzut cineva într-o groapă de trei metri adâncime, la o fermă de lângă Cernavodă, a fost găsit de oamenii legii.

"Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Medgidia au identificat apelantul, acesta fiind sancționat contravențional, conform legislației în vigoare", au anunțat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Constanța.

Astfel, persoana respectivă a fost amendată cu suma de 500 de lei, cu posibilitate de a achita jumătate din aceasta în termen de 15 zile.

Reamintim că marți seară, în jurul orei 22.15, echipele Inspectoratului pentru Situații de Urgență și polițiștii au fost puși pe jar de o persoană care a anunțat la 112 că este posibil ca un bărbat să fi căzut într-o groapă adâncă din apropierea Fermei Domeniul Bogdan. La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere și o ambulanță Smurd, din cadrul detașamentului Medgidia. În tandem cu echipele ISU, la căutări au participa și echipaje de poliție și jandarmi. Abia, ulterior, polițiștii au reușit să ia legătura cu apelantul, care a recunoscut că a făcut o farsă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5239 secunde