Fără cozi interminabile la stația de taxare de la Fetești

280
Fără cozi interminabile la stația de taxare de la Fetești - faracoziinterminabilepodfetesti-1432915008.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Companiei Na-ționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) au luat măsuri pentru ca în sezonul estival să nu mai fie cozi interminabile pe drumul spre litoral, la stația de taxare de la Fetești. Astfel, cei care vor veni sau vor pleca de pe litoral vor avea posibilitatea să achite taxa de pod cu ajutorul sistemului informatic.

Tariful poate fi achitat la stațiile de distribuție a carburanților (OMV Petrom, MOL, Rompetrol), prin SMS la numărul 7577 (număr disponibil în rețelele de telefonie mobilă Orange, Vodafone, Telekom Mobile și RCS &RDS) și cash la stația de taxare de la Fetești.

"Dacă se optează pentru achitarea peajului la distribuitorii autorizați sau prin SMS, acesta se poate achita înainte de utilizarea podurilor sau până la ora 24,00 a zilei următoare trecerii. Dacă se optează pentru achitarea peajului cash la stația de taxare Fetești, se vor utiliza porțile prevăzute cu bariere și agenți încasatori. Peajul achitat la distribuitorii autorizați sau prin SMS și neutilizat într-o perioadă de 12 luni își pierde valabilitatea", au precizat reprezentanții CNADNR.

Informații privind achitarea peajului se regăsesc și pe site-ul www.cnadnr.ro, la secțiunea Peaj Fetești (e-tarif).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5671 secunde