Fals stomatolog, reținut de polițiști

444
Fals stomatolog, reținut de polițiști - ddd-1579296457.jpg

Articole recomandate

O persoană bănuită de practicarea profesiei de stomatolog fără drept a fost reținută de polițiști, în urma unei percheziții în municipiului Baia Mare, relatează Agerpres.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au desfășurat, vineri, o percheziție pe raza municipiului Baia Mare, într-un dosar penal instrumentat de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, existând bănuiala practicării profesiei de stomatolog fără drept, informează Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare și Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș.

"Din cercetările efectuate până în prezent de către polițiștii Serviciul de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș într-un dosar penal înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare, având ca obiect comiterea infracțiunilor de înșelăciune și exercitarea fără drept a unei profesii, au rezultat indicii pe baza cărora se poate formula presupunerea rezonabilă că în locația din Baia Mare, strada Mihai Eminescu, nr. 53, județul Maramureș, au fost efectuate lucrări stomatologice fără respectarea condițiilor legale de autorizare pentru persoana care a efectuat aceste lucrări și fără respectarea normelor igienico-sanitare", menționează informarea celor două instituții.

În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea persoanei în cauză pentru 24 de ore și continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale.

Conform aceleiași surse, avându-se în vedere aceste împrejurări în care au fost realizate lucrările stomatologice și riscurile pentru sănătate, toate persoanele care au apelat la serviciile prestate în locația respectivă sunt sfătuite să se prezinte la medic pentru examinare și analize medicale și totodată să sesizeze poliția.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 24 Decembrie 2019
Stire din Eveniment : Percheziții la braconierii de pește
Pagina a fost generata in 0.3931 secunde