Fals distribuitor de țigări și brichete, depistat de polițiștii din Mangalia

173
Fals distribuitor de țigări și brichete, depistat de polițiștii din Mangalia - politia-1534755950.jpg

Articole recomandate

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Mangalia, Poliției stațiunii Neptun și cei ai Biroului Vama Veche - 2 Mai au identificat sâmbătă, 18 august, un bărbat, de 42 de ani, din București, bănuit de înșelăciune.


Astfel, polițiștii constănțeni au reținut în sarcina bărbatului șapte infracțiuni de înșelăciune, cinci în formă consumată, alte două în forma tentativei, fapte petrecute în perioada 27 iulie - 17 august 2018. 


Bărbatul se deplasa la diferite societăți comerciale de pe raza municipiului Mangalia și a localităților Neptun, Venus, 2 Mai și Vama Veche, unde se recomanda ca fiind reprezentant al unor mărci de țigarete sau brichete, solicitând sume de bani pentru bunurile pe care ar fi urmat să le distribuie acestora.


La data de 18 august, polițiștii constănțeni l-au reținut pe bărbat, pe o perioadă de 24 de ore, ulterior fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, care a dispus față de acesta măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5701 secunde