EXPLOZIE URMATĂ DE INCEDIU! Sunt patru victime

1288
EXPLOZIE URMATĂ DE INCEDIU! Sunt patru victime - explozielaunblocdinpiatraneamt-1540991800.jpg
Patru persoane au fost rănite, miercuri, în urma exploziei produse la un bloc de locuințe din municipiul Piatra Neamț, a anunțat Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU).



Conform aceleiași surse, explozia a fost urmată de un incendiu.

"Incendiul s-a extins la fațada blocului și la acoperiș. Până în acest moment sunt patru victime, din care trei transportate la spital (una cu arsuri grave)", au precizat reprezentanții IGSU.

Pentru localizarea incendiului se acționează cu cinci autospeciale de stingere, două autoscări și descarcerarea grea. De asemenea, la fața locului se află două ambulanțe SMURD, o autospecială pentru victime multiple și patru echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Neamț.

"În acest moment nu sunt persoane surprinse în interiorul construcției, însă intervenția de stingere este deosebit de dificilă din cauza arderii violente și propagării pe verticală în exteriorul clădirii", au mai anunțat reprezentanții IGSU.

O explozie urmată de un incendiu s-a produs miercuri la un bloc de locuințe din municipiul Piatra Neamț, la etajul al treilea, potrivit informațiilor furnizate AGERPRES de dispeceratul ISU Neamț. "Informațiile inițiale se referă la o explozie într-un bloc de locuințe, urmată de incendiu și că ar fi persoane surprinse și la etajele superioare", a precizat sursa citată.

Potrivit ISU Neamț, trei victime au fost transportate cu ambulanțele la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5414 secunde