Explozie într-un bloc din cauza unei acumulări de gaze. O garsonieră a fost distrusă

146
Explozie într-un bloc din cauza unei acumulări de gaze. O garsonieră a fost distrusă - pompieri-1488099617.jpg

Articole recomandate

O explozie puternică s-a produs, într-un bloc de garsoniere,din cauza unei acumulări de gaze. În urma deflagrației, bătrâna care se afla în locuință nu a fost rănită, însă a suferit un atac de panică și a primit îngrijiri medicale. Geamurile și ușile garsonierei au fost distruse de suflul exploziei.


Explozia s-a produs duminică dimineață, la ora 7.00, într-o garsonieră aflată la parterul unui bloc de pe strada Soarelui, din municipiul Brașov, potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov. Deflagrația nu a fost urmată de incediu, însă geamurile și ușile garsonierei au fost distruse de suflul exploziei.


În locuință, se afla o bătrână de 74 de ani, care a scăpat fără să fie rănită, însă a suferit un atac de panică și a primit îngrijiri medicale.


"La fața locului, s-au deplasat o autospecială cu apă și spumă și un echipaj SMURD. Proprietara locuinței a suferit un atac de panică. Nu au fost afectate și alte apartamente și nu a fost nevoie de evacuarea locatarilor", a declarat Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Brașov.


Din primele cercetări a reieșit că explozia s-a produs, cel mai probabil, din cauza unor acumulări de gaze.










Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 15 Februarie 2017
Stire din Actual : Atac cu mașină-capcană, la Bagdad
Pagina a fost generata in 0.343 secunde