Exercițiu cu mijloace de mobilitate navală și aeriană, la Constanța

de Madlena CĂLUGĂREANU Vineri, 24 Mai 2019 191
Primăria Municipiului Constanța a sprijinit organizarea Exercițiului combinat cu mijloace de mobilitate navală și aeriană pentru stoparea imigrației ilegale la Marea Neagră, organizat de Ministerul Afacerilor Interne, cu sprijinul Administrației Porturilor Maritime Constanța. 
Exercițiul se desfășoară în cadrul cursului „Challenges of securing maritime areas for the European Union”, organizat de Colegiul Național de Afaceri Interne sub egida Colegiului European de Securitate și Apărare, în parteneriat cu Academia Navală „Mircea cel Bătrân”, Academia Navală „Nicola Vaptsarov” de la Varna și cu sprijinul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră - Garda de Coastă. 


Cursul de Securitate Maritimă reprezintă una dintre cele mai înalte forme de instruire existente la nivelul Uniunii Europene a cadrelor statelor membre implicate în realizarea Politicii de Securitate și Apărare Comune orientate pe problema securității maritime. 


La exercițiul de ieri, a participat și viceprimarul municipiului Constanța, Costin Răsăuțeanu, alături de reprezentanți ai statelor membre UE și ai instituțiilor UE. 


Taguri

Alte ştiri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei