Eveniment în premieră organizat de "Exclusiv Auto", la Constanța

717

Articole de la același autor

Dealer-ul "Exclusiv Auto" a organizat week-end-ul trecut, în parcarea exterioară a mall-ului VIVO! Constanța, evenimentul Land Rover About & Beyound Tour.

Off-road urban face parte dintr-un traseu internațional care are ca scop demonstrarea capacității mărcii Land Rover de a face față cu brio oricărui tip de teren și oricărui obstacol.

Specificul evenimentului a constat în cele două echipamente de off-road puse la dispoziție de producătorul englez și care au creat senzații deosebite participanților. Pentru împătimiți ai off-road-ului au fost aduși, special cu ocazia acestui eveniment, instructori autorizați Jaguar Land Rover care au asigurat o experiență de neuitat.

"Feedback-ul a fost unul pozitiv din partea celor care au participat. În ciuda vremii nefavorabile, lumea a venit la eveniment într-un număr mare. Un asemenea eveniment, din câte știm, nu s-a mai făcut la nivelul județului Constanța. Oamenii au fost încântați, atât de instructori, cât și de consilierii de vânzări", a declarat, pentru "Cuget Liber", Camelia Ciciu, coordonator marketing "Exclusiv Auto".

Caravana care circulă în Europa s-a oprit și în România, prima dată la Constanța, urmând a merge și în alte trei orașe ale țării. Evenimentul s-a putut realiza în Constanța prin dealer-ul "Exclusiv Auto".

Acțiunea s-a adresat, în principal, clienților Jaguar Land Rover, dar nu numai. S-au putut înscrie și persoanele pasionate de off-road sau interesate de modelele "Exclusiv Auto". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4085 secunde