Eveniment important organizat de Forțele Navale Române, la Constanța

227
Eveniment important organizat de Forțele Navale Române, la Constanța - ziuadrapelului-1534163704.jpg

Articole recomandate

Forțele Navale Române (FNR) omagiază pe 14 august, în cadrul Zilei Recunoștinței, memoria eroilor și înaintașilor care au scris istorie în confruntările navale din cadrul conflagrațiilor la care Marina Română a luat parte, pentru apărarea independenței și suveranității țării, informează un comunicat de presă al MApN.

Potrivit sursei citate, în mod tradițional, de Ziua Recunoștinței, marinarii militari vor participa marți, de la ora 8,30, la ceremonia militară și religioasă organizată în memoria eroilor militari la Monumentul Marinarilor de pe faleza din Constanța.

"De asemenea, de la ora 10,00, tot pe faleză va fi organizată o ceremonie militară pentru acordarea Drapelului de Luptă Batalionului de Sprijin al Forțelor Navale 'Ovidius', dar și a unor distincții și medalii militare din partea conducerii Ministerului Apărării Naționale", se arată în comunicatul de presă al MApN.

Exercițiul FNR (Forțele Navale Române) 18, cel mai mare spectacol naval al anului, se va desfășura miercuri, între orele 10,00 și 12,30, la Constanța, Mangalia, Brăila și Tulcea și în București, în Parcul Herăstrău. Activitățile specifice vor continua, între orele 13,00 și 15,00, în Portul Tomis din Constanța, unde marinarii militari vor organiza jocuri și concursuri tradiționale marinărești. Ziua se va încheia cu concertul Muzicii Militare a Forțelor Navale, susținut pe faleza din Constanța, începând cu ora 20,30, iar marinarii militari se vor retrage cu torțe, în intervalul orar 21,00-23,00, în orașele Constanța și Mangalia. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5013 secunde