Eveniment caritabil, la Constanța! Scopul: strângerea de fonduri pentru tratarea copiilor cu probleme neuro-motorii

258
Eveniment caritabil, la Constanța! Scopul: strângerea de fonduri pentru tratarea copiilor cu probleme neuro-motorii - confpresaasociatiacopiisufletesp-1334844539.jpg

Articole de la același autor

Ramona și Ciprian Druțău, părinții care au înființat, la Constanța, Asociația "Copii Suflete Speranțe", și care, în urmă cu o lună, au demarat o amplă campanie de strângere de fonduri pentru construirea primului centru din România dedicat tratării copiilor cu probleme neuro-motorii, au reușit să impresioneze prin povestea lor. Astfel că oameni cu suflet mare și care au simțit că nu pot sta deoparte s-au alăturat proiectului lor deosebit de ambițios.

Saxofonistul constănțean Marian Gănescu este inițiatorul unui eveniment denumit "Din suflet pentru suflete", iar la rândul lui a strâns în jurul său o serie de personalități și sponsori constănțeni care cred în țelul propus.

Astfel că, la data de 26 aprilie, ora 19,30, la Muzeul de Artă Constanța, va avea loc un eveniment caritabil, cu invitații Aida Tavitian (voce) și Florian Stoica (pian), în care vor fi îmbinate muzica și arta dansului, moda și cultura. Showul va fi completat cu acorduri de saxofon marca Marian Gănescu și multe alte surprize. "Vreau să dăruiesc unor copii tot ce-i mai frumos: sănătatea. Eu am reușit, prin muzica mea, să îi fac pe alți oameni fericiți. Este important să împarți ceva din sufletul tău", a declarat, vizibil emoționat, Marian Gănescu.

Ramona Druțău a completat că "un artist nu poate face artă fără suflet. Este un eveniment cu stil care sperăm să fie unul dintr-un șir lung de asemenea inițiative". Soțul ei, Ciprian Druțău, încrezător în cauza lor, este convins că, doar cu ajutorul unor astfel de oameni, vor reuși să facă ceea ce și-au propus. "Vrem să aducem medicina modernă și în România", a spus acesta.

Inițiatorii vor distribui invitații președinților de companii private, șefilor din administrația locală și tuturor oamenilor de bine care, astfel, vor întinde o mână de ajutor acestor copii și familiilor lor. Fiecare invitat va face o donație de 50 de lei, fondurile colectate fiind donate Asociației "Copii Suflete Speranțe".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7254 secunde