Evaluare la Forțele Navale Române: ce au realizat marinarii militari în 2013

106
Evaluare la Forțele Navale Române: ce au realizat marinarii militari în 2013 - bilant-1391685276.jpg

Articole de la același autor

La sediul Statului Major al Forțelor Navale a avut loc analiza activității Forțelor Navale Române în anul 2013. 
În primul rând, contraamiralul Alexandru Mîrșu, șeful Statului Major al Forțelor Navale, a precizat că Forțele Navale Române dispun de personal și capabilități pentru a-și îndeplini misiunile stabilite și angajamentele asumate de către țara noastră în cadrul sistemului de securitate națională și internațională. 
Prezentând problematica domeniului Managementul resurselor umane, șeful Statului Major al Forțelor Navale a precizat că sistemul de pregătire profesională al Marinei corespunde standardelor NATO și UE. 
"Prin asigurarea unui climat de muncă și de pregătire profesională corespunzătoare în fiecare structură a Forțelor Navale, prin încurajarea competiției și dezvoltării profesionale, militarii își pot îndeplini misiunile, obținând rezultate foarte bune", a spus contraamiralul Mîrșu. 
Proiecția structurilor din Forțele Navale pe termen mediu și lung a fost realizată în concordanță cu specificul obiectivelor Forțelor Navale. În acest sens, având în vedere ieșirile din sistem ale maiștrilor militari de marină datorită pensionărilor, a fost mărită cifra de școlarizare la Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale pentru anul 2014. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5058 secunde