Eticheta "penali" îi aduce pe Iohannis și Kovesi în fața CNCD. Cine se simte discriminat

171
Eticheta

Articole recomandate

Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării discută luni sesizarea privind eticheta "penali" folosită de președintele Klaus Iohannis și șefa DNA, Laura Codruța Kovesi.

Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării va discuta luni sesizarea făcută de redacția Lumea Justiției privind eticheta "penali" folosită de președintele Klaus Iohannis și șefa DNA, Laura Codruța Kovesi.


Conform procedurii, au fost citate toate părțile, anunta președintele CNCD - Asztalos Csaba.

Ancheta a început după ce președintele Iohannis și procurorul șef al DNA Laura Kovesi au folosit, în cadrul unor conferințe de presă, etichetele de "penali" și "inculpați" pentru a-i defini pe cei care "atacă justiția".

CNCD trebuie să ia o decizie în termen de 90 zile, care se calculează începând cu data de 19 februarie 2018, cand a fost înregistrată sesizarea la CNCD sub nr. 930/2018.

"Niște penali fac o încercare disperată să atace și să discrediteze DNA și conducerea acestei direcții. Aceasta încercare este una jalnică și neconvingătoare, iar opinia mea despre munca DNA o cunoașteți, dar îmi face plăcere să o repet. După părerea mea DNA și conducerea fac o treabă foarte bună, iar aceasta încercare de atac din partea unor penali e de natură să-mi confirme că DNA face o treaba bună", a declarat președintele Klaus Iohannis în conferința din 15 februarie 2018, scrie realitatea.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4803 secunde