Escrocherii fără limite! Încearcă să dea țepe de zeci de mii de euro

331
Escrocherii fără limite! Încearcă să dea țepe de zeci de mii de euro - escrocii-1492955571.jpg
Polițiștii din cadrul Secției 1 au fost sesizați, sâmbătă, de către o femeie, în vârstă de 66 de ani, din Constanța, cu privire la faptul că a fost apelată, pe telefonul fix, de către un bărbat, care s-a recomandat ca fiul ei, aducându-i la cunoștință faptul că a fost grav accidentat. Ulterior, în discuția telefonică a intervenit o altă voce de bărbat, care s-a recomandat ca fiind doctor și care a solicitat suma de 15.000 euro pentru a efectua intervenția chirurgicală. Femeia și-a dat seama că poate fi victima unei înșelăciuni și a anunțat organele de poliție.

În aceeași zi, polițiștii din cadrul Secției 5 au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 68 de ani, din Constanța, cu privire la faptul că a fost apelată, în dimineața zilei respective, pe telefonul fix, de către o femeie, care s-a recomandat ca fiica ei și care i-a spus că a fost grav accidentată. Vocea necunoscută a solicitat suma de 39.000 euro pentru a fi operată de un doctor din București. Femeia și-a dat seama că poate fi victima unei înșelăciuni și a anunțat organele de poliție.

În ambele cauze, polițiștii au deschis anchete în vederea identificării autorilor, depistării acestora și tragerea lor la răspundere penală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0518 secunde