Emoții pentru Adina Florea. Susține, astăzi, un interviu important

194
Emoții pentru Adina Florea. Susține, astăzi, un interviu important - florea-1560844174.jpg

Articole recomandate

Candidații pentru funcția de procuror-șef al Secției pentru investigarea infracțiunilor din Justiție susțin, astăzi, interviurile la Consiliul Superior al Magistraturii (CSM).

Procurorii Adina Florea, Sorin Eugen Iasinovschi și Bogdan Ciprian Pîrlog au îndeplinit condițiile pentru participare la concursul pentru șefia Secției, informează Agerpres.

Inițial, candidatura lui Bogdan Ciprian Pîrlog a fost respinsă, motivul fiind "lipsa de vechime efectivă de 18 ani în funcția de procuror", ca, ulterior, pe 4 iunie, plenul CSM să admită contestația formulată de acesta și să permită susținerea interviului pentru conducerea SIIJ.

Vinerea trecută, președintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind eliberarea din funcția de procuror a lui Gheorghe Stan, șef al Secției pentru investigarea infracțiunilor din Justiție din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, ca urmare a demisiei.

Gheorghe Stan a fost numit judecător la Curtea Constituțională din partea Camerei. El a fost propus de Partidul Social Democrat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.41 secunde