Elevii, sfaturi utile de la polițiștii din Constanța

197
Elevii, sfaturi utile de la polițiștii din Constanța - notiuni15221714231554793942-1559035312.jpg

Articole de la același autor

La data de 27 mai a.c., polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au primit cu etuziasm vizita elevilor din cadrul școlilor gimnaziale nr.12 ,,Bogdan Petriceicu Hașdeu", nr.38 ,,Dimitrie Cantemir" și nr.24 ,,Ion Jalea", cei mici fiind încurajați să descopere cât mai multe informații despre delincvența juvenilă, prevenirea bullying-ului, siguranța on-line și răspunderea penală a minorilor.


În acest context, elevii au vizitat Serviciul Criminalistic, unde au urmărit cu mare interes modul în care se amprentează persoanele, dar și Serviciul pentru Acțiuni Speciale, fiindu-le prezentată tehnica din dotare. Totodată, copiii au participat la exercițiile demonstrative desfășurate de polițiști. 


Elevii au recapitulat împreună cu polițiștii rutieri regulile de circulație, pe care pietonii trebuie să le respecte, atunci când se deplasează pe stradă sau cu mijloacele de transport în comun. 


Activitățile desfășurate se subscriu Programului de prevenire a delincvenței juvenile și a victimizării minorilor, prioritate națională și locală, Proiectului "Pregătiți pentru viață, și Programului "Școala Altfel".




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3842 secunde