Elevii problemă, sancționați de Poliție

491
Copii care se iau la bătaie dintr-o vorbă oarecare sau pentru a-și dovedi supremația. Așa a ajuns să arate școala românească. Mai grav este că, ajunși acasă, majoritatea celor cu probleme de comportament la școală sunt "învățați" cum trebuie să se comporte tot prin lovituri și cuvinte jignitoare.
Polițiștii Secției 9 Poliție Rurală au organizat întâlniri cu elevii de la Școala cu clasele I-VIII "Nichita Stănescu" din Mereni și cu cei de la Grupul Școlar Topraisar, pentru a le explica de ce nu trebuie să se comporte violent.
"Noi avem violențe minore, care pornesc de la faptul că un elev i-a luat mingea sau fesul altuia, dar care se aplanează imediat. Este bine însă ca cei mici să afle direct de la polițiști la ce poate să ducă violența", ne-a declarat Daniela Badea, directorul unității școlare din Mereni. La rândul său, Aurelia Căluț, directorul școlii din Topraisar, a adăugat că astfel de acțiuni se vor desfășura și pe viitor.
Potrivit polițiștilor, cu această ocazie, au fost identificați 15 elevi problemă, care urmează să se prezinte la sediul Secției 9 Poliție Rurală, împreună cu părinții, în vederea luării de măsuri.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6741 secunde