Elevii militari, în premieră la Marea Paradă de 1 Decembrie

406
Elevii militari, în premieră la Marea Paradă de 1 Decembrie - eleviimilitari-1575068000.jpg

Articole de la același autor

Peste 1.500 de marinari militari sărbătoresc Ziua Națională a României și își cinstesc la datorie eroii care s-au jertfit pentru a lăsa urmașilor țara. Aceștia vor participa la activitățile militare și religioase organizate atât în capitala țării, cât și la malul Mării Negre și în orașele dunărene.


Astfel, o parte din ei se va afla în București, la Mormântul Ostașului Necunoscut din Parcul Carol, începând cu ora 9.00, și în Piața Arcului de Triumf, de la ora 11.00, în Constanța, la Monumentul Eroilor căzuți din Primul Război Mondial din Cimitirul Central, de la ora 8.30, și pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, la Casa de Cultură, între orele 11.00 și 12.00, în Mangalia, la Complexul Monumental din Piața republicii, de la ora 10.00, în Brăila, în Piața Independenței, între orele 10.00 și 10.45, și în Tulcea, în Piața tricolorului, începând cu ora 10.00.


La București, în Piața Arcului de triumf, începând cu ora 11.00, Marina Militară Română va defila la Marea Paradă, cu cinci detașamente, comandate de contraamiralul de flotilă, Daniel Căpățînă, comandantul Componentei Operaționale Navale și locțiilorul șefului Statului Major al Forțelor Navale. Blocul de paradă al marinarilor militari este alcătuit din aproximativ 400 de membri, reprezentanți ai Flotei, ai Regimentului 307 Infanterie Marină, ai Academiei Navale "Mircea cel Bătrân", ai Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale "Amiral Ion Murgescu" și ai Colegiului Național Militar "Alexandru Ioan Cuza". De altfel, în premieră, elevii de la toate cele cinci colegii naționale militare din Armată României, Breaza, Alba-Iulia, Câmpulung Moldovenesc, Craiova și Constanța, vor defila la parada de la București. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 30 Noiembrie 2019
Stire din Cultură-Educație : România de la Alba Iulia
Sâmbătă, 30 Noiembrie 2019
Stire din Cultură-Educație : Noi suntem români, înainte de toate!
Pagina a fost generata in 0.4719 secunde