Elevii, față în față cu polițiștii!

113
Elevii, față în față cu polițiștii! - notiuni1522171423155479394215590-1568272423.jpg

Articole recomandate

La data de 11 septembrie a.c., polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat activități informativ - preventive la Colegiul Național ,,Mircea cel Bătrân" și Liceul Sportiv ,,Nicolae Rotaru" din municipiul Constanța.


În acest context, polițiștii le-au prezentat elevilor informațiile necesare referitoare la prevenirea bullyingului, delincvenței juvenile și a traficului de persoane. Astfel, polițiștii le-au reamintit tinerilor pericolele la care s-ar putea expune prin furnizarea datelor personale către persoane cunoscute doar pe rețelele de socializare și cui ar trebui să ceară ajutor ori de câte ori se simt în pericol.


Totodată, adolescenților le-au fost semnalate cauzele, riscurile și efectele nocive ale consumului de alcool și tutun, iar pentru o mai ușoară transmitere a mesajului, polițiștii le-au oferit acestora materiale educative cu sfaturi preventive.
Activitățile desfășurate fac parte din Programul de prevenire a delincvenței juvenile și victimizării minorilor - prioritate națională și locală și proiectul "Pregătiți pentru viață".


În cadrul activităților au participat și reprezentanți ai A.N.I.T.P. Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0026 secunde